Lisävarusteet

Erilaiset napit, nyörit ja nepparit luovat visuaalista ilmettä, kun haluat erottua. Tuotteisiimme on saatavilla lukuisia lisävarusteita, joiden avulla tuote saa näkyvyyttä. Sormihelat, kuminauhat ja kahvat lisäävät tuotteen käyttömukavuutta, kun taas tuotteen käyttöikää pystytään pidentämään esimerkiksi metallikiskoilla.

HELA
Metallinen hela helpottaa kannen ottamista kotelosta. Käytetään myös isoihin voimapahvilaatikoihin kantoreikänä.
KANTOKAHVA
Muovinen musta, valkoinen, sininen tai punainen. Peruskantokahvan lisäksi voidaan käyttää mm. pellavanyöriä, metallisia kahvoja tai itse tuotteeseen stanssaamalla työstettyä kantokahvaa.
KISKO
Metallista kiskoa käytetään perinteisten mercantil-mappien alareunoissa. Kisko voidaan laittaa muihinkin kansioihin lisävarusteena. Kiskot lisäävät kannen kestävyyttä.
KULMA
Metallisia kulmia on saatavilla niklattuna ja messinkisenä. Erikoistilauksena kulmia on saatavilla myös pms-väreissä. Koristekulmia on saatavilla messinkisenä. Kulmia käytetään paljon ravintoloiden menu- ja viinilistoissa sekä lamikansioissa.
KUMINAUHA
Kuminauhojen varastopituudet ovat 20, 30 ja 40 cm. Näiden lisäksi on tilattavissa määrämittaisia pituuksia. Varastoväreinä on musta, sininen, vihreä, punainen ja valkoinen. Muita värejä limen vihreästä ruskeaan on saatavilla tilauksesta. Kuminauhoja käytetään lähinnä salkuissa, foldereissa ja menulistoissa.

Tällä hetkellä varastovärien lisäksi löytyy myös tumman sinisiä, hopean harmaita ja oransseja (40 cm) kuminauhoja.
KOHDELAKKAUS
Oikeaan kohtaan toteutettu lakkaus luo näyttävän ja miellyttävän efektin. Kohdelakkaus soveltuu parhaiten mattalaminoituun kansioon tai folderiin. Kohdelakkausta käytetään paljon myös pakkauksissa. Kiiltävän lakan lisäksi on olemassa muitakin lakkausvaihtoehtoja kuten matta- ja hilelakkaus.
KYNÄNPIDIKE
Muovinen. Saatavilla mustia ja valkoisia kynänpidikkeitä.
MEKANISMI
Yleisin mekanismi on pyöreä, kaksirenkainen mekanismi, jonka renkaan halkaisija on 30 mm. Muut mekanismivaihtoehdot löydät stanssipankin kansiot kohdasta. Käyttämme ainoastaan markkinoiden parhaimpia mekanismeja.
PAPERINPURISTIN
Saatavilla on mustia, materiaaliltaan muovisia sekä metallisia paperinpuristimia. Molemmat soveltuvat rengasmekanismeihin. Vipumekanismit sisältävät metallisen paperinpuristimen.
PYÖREÄ SELKÄ
Kansioon tehty moninuuttaus, jolla saadaan kansion selkä pyöreäksi.
PUOLIPYÖREÄ SELKÄ
Tämä eroaa pyöreästä selästä siten, että kansion selän molemmilla reunoilla on 2-3 nuuttausta. Selän keskikohta jää suoraksi.
SNALLI
Pieni, metallinen hela. Saatavilla on halkaisijaltaan 4, 6 ja 8 mm:n snalleja. Snallit ovat niklattuja. Erikoistilauksesta on saatavilla myös messinkisiä snalleja. Varastossamme on tällä hetkellä halkaisijaltaan 4 mm:n messinkisiä snalleja.
TOLPPANEPPARI
Metallinen tolppaneppari. Saatavilla on 3 ja 6 mm:n korkeita neppareita. Nepparin hattuja löytyy myös messinkisenä. Tolppaneppareita käyttetään polypropeenikansiossa, kartonkifolderissa ja jopa lamikansiossa kirjansidontaruuvien asemasta. Nepparin ansiosta kansion sisältöä pystytään täyttämään ja tyhjentämään vaivattomasti.
TARRATASKU
Kasioihin, salkkuihin ja foldereihin on saatavilla erikokoisia ja muotoisia tarrataskuja, mm.
Käyntikorttitarratasku 60×105 mm
Cd-tarratasku 130×130 mm
Kulmatarratasku 200×200 mm
A4 tarratasku 222×308 mm