Ohjeet ja kuvia

Hiirimatot räätälintyönä

Hiirimatto on kaikkien tuntema apuväline se on useimmilla tietokonetta käyttävillä ihmisillä pöydällään. Tästä syystä hiirimatto on myös erinomainen media yrityskuvan tukemiseen, lanseerauksiin, palkitsemiseen ja moniin muihin tarkoituksiin. Hyvännäköinen hiirimatto sopii vaikka lahjaksi asiakkaille ja henkilökunnalle.

Jotta hiirimatto olisi tehokas ja yrityksen muuhun viestintään sopiva, sen suunnitteluun kannattaa panostaa tarpeeksi. Ideaa hahmotellessa on hyvä miettiä kannattaako suunnittelussa käyttää apuna esimerkiksi mainostoimistoa tai graafikkoa. Annamme mielellämme apua ja neuvoja.

Perusmalli

Hiirimaton perusmallin vakiokoko on 242 x 207 mm. Mattoihin saa yksilöllisyyttä ja näyttävyyttä hyvänlaatuisella painatuksella.

Painotekniikat

Silkkipainatus sopii erinomaisesti yksinkertaisiin logoihin ja teksteihin (1-2 väriä). Painatus tehdään valmiiseen mattoon (sininen, harmaa, vihreä tai viininpunainen).

4/0 offset sopii hyvin 100-1000 kpl tuotantoon. Painatus tehdään kartongille, joka suojataan laminoinnilla.

0/4 offset peilikuvana sopii mainiosti yli 1000 kpl tuotantoon. Kestävä painatus tehdään peilikuvana muovin alle.

Aineistot

Hiirimattojen painatuksen ja muodon suunnittelun voi tehdä kaikilla yleisimmillä kuvankäsittely-, piirto- tai taitto-ohjelmilla.

Asiakas saa sublimaatiovedoksen (tai pyydettäessä Cromaline-vedoksen) hyväksyttäväksi ennen varsinaista painotyötä.

suunnittelussa huomioitava leikkuuvarat + 5 mm
suunnittelun avuksi voidaan toimittaa lasinkirkas muovi, missä on muotojälki hiirimatosta
muotoon leikkauksen työkalukustannus on n. 200-300 eur